Dorezohet lista “Bashkë nji za”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot prane KQZ-se  udorezua lista e Koalicionit shqiptar “Bashkë nji za”, te cilin e perbejne subjektet: Partia Demokratike, Unioni Demokratik I Shqiptareve, LDnëMZ dhe Partia Qendrore Shqiptare për Integrime (PQSHI). Listen e kryeson kryetari I PD-se Fatmir Gjeka,  I dyti ne liste eshte kryetari I UDSH-se Mehmet Zenka, kurse I treti eshte kandidati Saubih Mehmeti nga LDneMZ,

 

Share.