Donacion anonim: Pako me dhurata për ata që vaskinohen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një donator anonim siguroi pako dhuratash për qytetarët e Andrijevicës dhe Rozhajës të cilët vaksinohen kundër koronavirusit, njoftoi Ekipi për infrastrukturë dhe monitorimin e procesit të imunizimit masiv të Qendrës Shëndetësore në Podgoricë.

Ata falenderuan donatorin, ndërsa paketat e dhuratave që do të shpërndahen në të dy komunat gjatë procesit të vaksinimit. “Kushti i vetëm që qytetarët të marrin pakom është që dy prej tyre nga e njëjta familje të vijnë dhe të vaksinohen,” thuhet në deklaratë.

Share.