Don Palush Gjinaj: Të largojmë mendimet e këqija, të mendom pozitivisht

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pashka është kremtimi më i madh i kalendarit liturgjik të Kishës Katolike dhe të kishave të tjera të krishtera që kremtojnë Ringjalljen e Jezusit. Këtë vit kremtimi I kësaj feste bëhet në gjirin e ngusht familjar. Don Palush Gjinaj, famullitar I kishës së Shtojit për televizionin Teuta foli për rëndësinë e Pashkëve dhe mes tjerash uroj besimtarët.

Share.