Disa zona të Ulqinit pa ujë prej të hënës në ora 21.00 deri të martën në ora 18.00

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për shkak të mirëmbajtjes së rregullt të tubacionit dhe furnizimit sa më të mirë me ujë ,në mënyrë që të jemi sa më të gatshëm për sezonin e verës, në disa zona të Ulqinit do të ketë  mungesë uji nga e hëna më 10.05.2021 në 21.00 deri të martën 11.05.2021 në 18.00: Ndërpreja do të ndodhë në zonat e mëposhtme:

  • Totosh
  • Kodra
  • Kollomzë
  • Pistull
  • Zogaj
  • Gaç

N.P “Ujësjellës kanalizime”

Share.