Digjët shtëpia në fshatin Bolej të Krajës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në fshatin Bolaj të Krajës , nje shtëpi  e ka kapluar zjarri .Pervec dëmeve materiale fatmirësisht nuk ka pasur pasoja në njerëz . Zjarrfikësit kanë arritë në vendgjarje sapo kanë marrë informacionin . Sipas Komandatit të njësitit  ata kanë pranuar thirrje rrethë orës 16:30. Sapo kanë pranuar thirrjen automjeti i zjarrfikëses, që është I stacionuar në Krajë është drejtuar për në vendgjarje .

Fatkeqësisht I tërë kulmi I shtëpis është shembur si pasoj e zjarrit, dhe I gjithë invertari  I shtëpis  eshtë djegur .

Shkaku I zjarrit ende nuk mundet të dihet deri sa te bëhet ekspertiza. Supozohet qe ka qenë për shkak te instalimit te rrjetit elektrik  por nuk përjashtohet as shkaku natyror si goditja e rrufes , që sipas banorëve të kësaj zone janë të shpeshta . 

Share.