Dhënia vullnetare e gjakut-video

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aksioni i dhënies vullnetare të gjakut filloi ditën e mërkure në Ulqin me moton “Dashuri kur jep gjak” i cili do të vazhdoje në teritorin e tërë Malit të Zi. Kjo është mënyra më fisnike që të ndihmohen njerëzit, kurse organizohet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, Ministrisë së shëndetësisë dhe Entit për transfuzion të gjakut. Projektin e mbeshtet Bashkimi Europian.

 

 

Share.