Deri tanë në Mal të Zi janë vaksinuar 35.6% e të rriturve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi, deri tani janë vaksinuar me dozën e parë 35.6 përqind e popullsisë së rritur, dhe 32 përqind janë rivaksinuar.

Në 24 orët e fundit janë dhënë 1,011 doza të para të vaksinave, ndërsa 320 persona janë rivaksinuar. Pas një rënie të interesimit për vaksinim gjaté muajit qershor, ku në ditë administroheshin vetëm disa qindra vaksina, javët e fundit përsëri ka pasur një rritje të lehtë por konstante té personave të vaksinuar.

Share.