DEPUTETËT SHKELIN KODEKSIN ETIK

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi prej miratimit të Kodeksit etik të deputetëve në dhjetor të vitit të kaluar , nuk ka pasur asnjë fletëpadi për shkeljen e tij , ka theksuar kryetari i Këshillit për liritë dhe të drejtat e njeriut Halil Dukoviq. Ai në seminarin mbi Kodeksin etikë të deputetëve ,ka përkujtuar se ky dokument është miratuar në dhjetor të vitit të kaluar.

Share.