Demokratët dhe URA kërkojnë që opozita të mos pranojë planin e PDS-së

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfaqësuesit e Demokratëve dhe Lëvizjes Qytetare URA kanë kërkuar nga pjesa tjetër e opozitës që të mos pranojnë planin e PDS për legjislaturën zgjedhore, duke vlersuar se plani i tyre të cilin e përkrahin edhe nga Bashkimi Evropian është i vetmi plan relevant. Ato gjithashtu kanë njoftuar se nuk do të marrin pjesë në punën e Grupit të Punës dhe kanë kërkuar që edhe pjesa tjetër e opozitës të bëjë të njëjtën gjë, pasi sipas tyre plani në fjalë nuk paraqet reformë të legjislaturës zgjedhore por vetëm plotësim të saj.

Share.