DEKLARATË INKURAJUESE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deklarata e Asamblesë Parlamentare e NATO-s është mjaft inkurajuese dhe paraqet  mesazh të mirë që Mali i Zi të vazhdojë me aktivitetet të cilat i zbaton në kuadër të procesit të bisedimeve të fokusuara dhe intensive, ka theksuar bashkërenduesi nacional për Aleancën, Vesko Garçeviq. Asambleja parlamentare e NATO-s  ka miratuar  në Budapest  deklaratën me të cilën u rekomandohet qeverive dhe parlamenteve të shteteve anëtare që të përkrahin politikën e dyerve të hapura dhe deri në fund të vitit të sjellin vendimin për dërgimin e ftesës  Malit të Zi.

Share.