Deklaratë e PDS, Forcës dhe UDSH: Nuk ka nevojë për shkurtim të mandatit

Deklaratë e PDS, Forcës dhe UDSH: Nuk ka nevojë për shkurtim të mandatit

0

Në takimin e përfaqësuesve të PDS, Forcës dhe UDSH, i cili është mabjtur ditën e djeshme, është vlerësuar se nuk ekziston arsye për shkurtimin e mandatit aktual të Kuvendit Komunal.

Në takim u vlerësua se sezoni i sukseshën turistik i këtij viti dhe mundësia e realizimit të projekteve të rëndësishme që kanë nisur, kanë nevojë për vazhdimësi dhe shkon në favor të argumentimit se kjo dinamikë nuk duhet të ndërpritet. Në takim morën pjesë zyrtarët e lartë të Këshillit Komunal të PDS, Forcës dhe UDSH-së.

Please follow and like us: