Darmanoviq: Në BE para vitit 2025

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i punëve të jashtme në Qeverinë e Malit të Zi, Srgjan Darmanoviq, ka shprehur besimin se Mali i Zi mund të antarsohet në Bashkimin Evropian para vitit 2025.

Sipas tij, këtë besim e forcon edhe deklarata e presidentit Zhan Klod Junker,i cili më herët kishte deklaruar se Bashkimi Evropian do të bëhet familje më e madhe.

Darmanoviq shprehu mendimin se nuk beson në antarsim të paketuar me disa shtete të tjera dhe se do të synojnë të afirmojnë antarsimin sipas arritjeve të secilit vend në veçanti.

 

 

Share.