DAÇIQ NË TIRANË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, sot dhe nesër do të marrë pjesë në mbledhjen rajonale vjetore të Këshillit rajonal për bashkëpunim dhe në mbledhjen e ministrave të jashtëm të Procesit të bashkëpunimit në Evropën juglindore, ka paralajmëruar Ministria e jashtme e Serbisë.

Priet që në takimin e Procesit të bashkëpunimit rajonal do të diskutohet mbi zhvillimet aktuale dhe për promovimin e bashkëpunimit fqinjësor.

Share.