Daçiq konfirmon pjesëmarrjen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i punëve të jashtme të Sërbis Ivica Daciq ka konfirmuar se në fund të marsit në Prishtinë do të marrë pjesë në takimin e ministrave të punëve të jashtme të ballkanit perendimor. Vizita ime nuk do të këtë lidhje me çështje statusi dhe nuk do të ndryshoj qëndrimin e Sërbisë mbi atë çështje, u ka deklaruar Daciq gazetarëve në selinë e OSB –ës në Beograd dhe ka shtuar se në ksamit nuk do të ketë shënja statusi.

Share.