Cungu: Kush nuk ka leje për shfrytëzimin e hapsirave do të sanksionohet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, paralajmëroi se të gjithë ato që zaptojnë trotuarët dhe hapsirat e tjera publike pa lejet përkatëse do të sanksionohen, pasi nuk mund të tolerohet që kjo dukur të ripërsëritet.

Cungu tha se kjo problematikë është diskutuar edhe në mbledhjen e fundit të trupit koordinues për përcjelljen e sezonit turistik dhe është arritur dakordim i të gjithave instancave që në këto raste të veprohet sipas ligjit.

Share.