Cuca: Në semestrin e parë rezultat i kënaqshëm,numri i nxënësve në rënie

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në shkollën fillore “Bedri Elezaga “ në Anë të Malit në semestrin e parë nga 392 nxënës të cilët ndjekin mësimin në këtë shkollë, 203 nxënës  kanë sukses pozitiv,ndërsa 66 negativ.Sipas drejtorit të këtij institucioni arsimor Arsim Cuca, ky është një rezultat i kënaqshëm pasi nota mesatare rezulton të jetë 3,17. Drejtori Cuca deklaroi se për çdo vit numri i nxënësve është në rënije, dhe se vitin e kaluar në këtë shkollë e kanë vijuar 430 nxënës. Kur është në pyetje realizimi i plan programit  për vitin 2019, ai u shpreh se është i kënaqur me rezultatet dhe me realizimin e tij.

Share.