Covid-19 : 95 raste të reja dhe 6 viktima. 1 rast në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Mal të Zi raportohet për 95 raste të reja me Covid 19, nga 1018 analiza të kryera. Gjatë kësaj kohe 6 persona e kanë humbur jetën nga kjo sëmundje, nga mosha 66 deri në atë 86 vjeçare. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 37,   Nikshiq 13, Biello Polje 11 kurse në Ulqin u regjistrua 1 rast i ri. Gjatë kësaj kohe raportohet për 200 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 2085, nga të cilët 83 në komunën e Ulqinit.

Share.