Covid-19: 333 raste dhe 10 viktima. Në Ulqin 5 raste

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi nga dita e djeshme janë analizuar 1712 mostra për  prezencën e Covid 19, prej të cilave 333 kanë rezultuar pozitive. Gjatë kësaj periudhe 10 persona e humbën jetën, nga mosha 57 deri në atë 87 vjeçare.  Numri më i lartë i infeksioneve u regjistrua në Podgoricë 109 raste,  Nikshiq 60,  Plevlja 22, kurse në Ulqin u regjistruan 5 raste të reja. Gjatë kësaj kohe u shëruan  552 të infektuar, ndërsa numri i rasteve aktive është 6023, prej të cilëve 184 në komunën e Ulqinit

Share.