Covid-19: 290 raste dhe 9 viktima. 3 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi nga dita e djeshme janë kryer 1428  analiza për  prezencën e Covid 19, prej të cilave 290 kanë rezultuar pozitive. Gjatë kësaj periudhe  9 persona e humbën jetën, 1 edhe nga komuna e Ulqinit.  Numri më i lartë i infeksioneve u regjistrua në Podgoricë 121 raste,  Nikshiq 35,  Danillovgrad 23, kurse në Ulqin u regjistruan 3 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan  483 të infektuar, ndërsa numri i rasteve aktive është 5192, prej të cilëve 129 në komunën e Ulqinit.

Share.