Covid-19: 257 raste dhe 11 viktima. 4 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi nga dita e djeshme janë kryer 1418  analiza për  prezencën e Covid 19, prej të cilave 257 kanë rezultuar pozitive. Gjatë kësaj periudhe  11 persona e humbën jetën, nga mosha 56 deri në atë 88 vjeçare.  Numri më i lartë i infeksioneve u regjistrua në Podgoricë 71 raste,  Nikshiq 42,  Plevlja 26, kurse në Ulqin u regjistruan 4 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan  443 të infektuar, ndërsa numri i rasteve aktive është 4833, prej të cilëve 103 në komunën e Ulqinit.

Share.