Covid-19 : 177 raste të reja dhe 7 viktima. 16 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Mal të Zi nga 1336 analiza të kryera, janë regjistruar 177 raste të reja me Covid 19, si dhe 7 viktima, njoftohet nga ISHP, një nga të cilat në komunën e Ulqinit. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 60,  Plevlja 22 dhe Ulqin me 16 ratse të reja, duke përkeqësuar kështu ndejshëm situatën epidemiologjike në qytet. Gjatë kësaj kohe raportohet për 181 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 2400, nga të cilët 64 në komunën e Ulqinit.

Share.