Covid-19 : 154 raste të reja dhe 3 viktima. 3 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi janë regjistruar 154 raste të reja me Covid 19, , njoftuan nga ISHP. Gjatë kësaj kohe 3 persona kanë humbur jetën nga kjo sëmundje, prej moshës 70 deri në atë 81 vjeçare. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 52,  Nikshiq 23, Danillovgrad 14, kurse në Ulqin u regjistruan 3 raste. Gjatë kësaj kohe raportohet për 276 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 2929, nga të cilët 42 në komunën e Ulqinit.

 

Share.