Covid-19 : 119 raste të reja dhe 8 viktima. `10 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Mal të Zi nga 982 analiza të kryera, janë regjistruar 119 raste të reja me Covid 19, si dhe 8 viktima, një prej të cilëve nga komuna e Ulqinit. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 32,  Nikshiq 24, Plevlja 13, kurse në Ulqin u regjistruar 10 raste të reja. Gjatë kësaj kohe raportohet për 147 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 2554, nga të cilët 45 në komunën e Ulqinit

Share.