Covid-19 : 112 raste të reja dhe 5 viktima.  6 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Mal të Zi raportohet për 112 raste të reja me Covid 19, nga 1423 analiza të kryera. Gjatë kësaj kohe 5 persona e kanë humbur jetën nga kjo sëmundje, një prej të cilëve nga Ulqini. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 36,   Plevlja 16, Nikshiq 12,  kurse në Ulqin u regjistrua 6 raste të reja. Gjatë kësaj kohe raportohet për 132 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 2025, nga të cilët 94 në komunën e Ulqinit.

Share.