Covid-19 : 100 raste të reja dhe 7 viktima.  4 raste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Mal të Zi raportohet për 100 raste të reja me Covid 19, nga 1337 analiza të kryera. Gjatë kësaj kohe 7 persona e kanë humbur jetën nga kjo sëmundje, nga mosha 45 deri në atë 87 vjeçare. Më së shumti raste u regjistruan në Podgoricë, 36,   , Nikshiq 21,  Rozhajë 11,kurse në Ulqin u regjistrua 4 raste të reja. Gjatë kësaj kohe raportohet për 160 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 1958, nga të cilët 95 në komunën e Ulqinit.

Share.