Çmimet e disa derivateve të naftës pak më të ulët. Eurosuper 95 pa ndryshim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej ditës së nesërme çmimet e derivateve të naftës në Mal të Zi do të pësojnë ulje të lehtë. Çmimi i eurosuper 98 do të zbresë për një cent në 1.33 euro për litër, kurse ai i eurosuper 95 do të mbesë i pandryshuar. Çmimi i eurodizel po ashtu do të jetë një cent më u ulët dhe do të kushtojë 1.13 euro për litër. Këto çmime do të jenë në fuqi edhe për të paktën d javët e ardhëshme.

 

B.Çoba

Share.