Çmimet e benzinës rriten për 1 cent. Eurodizeli pa ndryshim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej ditës së nesërme çmimet e benzinës në Mal të Zi do të pësojnë rritje të re, kurse ato të eurodizelit do të mbesin të njëjtë, njoftohet nga Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimet e benzinës do të rriten nga 1 cent për litër dhe do të kushtojnë 1.42 euro për atë 98 oktan, kurse ajo prej 95 oktan do të kushtojë 1.38 euro për litër. Këto çmime do të jenë në fuqi edhe për të paktën dy javët e ardhëshme.

Share.