CIPRAS PRANON KUSHTET

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria greke ka paraqitur propozimin për reforma ekonomike, në një përpjekje për të siguruar një shpëtim të mëtejshëm nga kreditorët e saj ndërkombëtarë.Një zëdhënës për Jeroen Dijsselbloem, i cili kryeson Eurogrupin e ministrave të Financave, tha nënë mbrëmjen e 9 korrikut se kishte pranuar planin e ri.Detajet për propozimin nuk ishin menjëherë në dispozicion, por kreditorët e Greqisë kanë kërkuar shkurtimin e pensioneve dhe reforma në taksa, në këmbim të një pakete të re shpëtimi.

Share.