Cerovo hapi objektin e ri në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në adresën e vjetër por me një ofertë të re dhe me kapacitet dukshëm më të madh, kompania  Cerovo hapi dje objektin e ri në lagjen Pistull. Me këtë objekt Cerovo e ka zgjeruar gamën e produkteve që u ofron blerësve, dhe për klientët e saj në Ulqin prezantoi një showroom të qeramikës dhe pajisjeve ekskluzive për banjo.

Në ditën e hapjes  Cerovo për klientëve të saj ofroi zbritje prej 15% në gamën e plotë.

Share.