“Çelësi” dorëzon listën zgjedhore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni i tri partive opozitare Demos, URA dhe Partisë Socialiste Popullore , i mbiquajtur “Çelësi”, ka dorëzuar sot pranë Komisionit zgjedhor listën e kandidatëve për deputet, së bashku me mbi 20.000 nënshkrime. Në krye të listës ndodhet lideri i Demos Miodrag Lekiq, i ndjekur nga Srgjan Miliq dhe Zharko Rakçeviq. Asnjëri prej tyre nuk ka dashur të komentojë për media dorëzimin dhe përmbajtjen e listës. Më herët nga ky koalicion është njoftuar se fushata zgjedhore do të fillojë sonte nga qyteti i Biello Poles.

 

 

 

foto:rtcg.me

Share.