Causheviq I kenaqur me pergaditjet e ketij sezoni dimeror

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Duke marr parasysh mundesit e zhvillimit te Ulqinit, te cilat vazhdimisht po lihen me nje ane dhe po shkaterrohen, ne fushen sportive “Causheviq” ndodhi e kunderta, aty ka mundesi te shihet se si nje vend ku me heret jan hjedhur mbeturinat ilegalisht, eshte shendrruar ne nje fushe modeste per mbarevajtjen e stervitjeve te klubeve fudbollistike.

Vecantit te cilat i posedon Ulqini qe keto pergaditje te ndodhin ketu, jane  klima , ajri i paster si dhe mikpritja tradicionale e qytetareve.

z.Miso Causheviq per TV Teuta, shprehet I kenaqur me pergaditjet e ketij sezoni dimeror, si nga bashkepunimi me objektet afariste hotelerike poashtu edhe nga prenotimet qe jane bere nga vendet e rajonit qe do te zhvillojne stervitjet ne keto fusha.

Share.