SOCIALE

OPINION
0

Podgoricë, 3 dhjetor 2014- Gjykatësja e Gjykatës ekonomike  e Podgoricës ,Millica Popoviq  përseri  ka…

AKTUALE
0

Ne kuadër të fushatës “16 ditë aktivizëm  kundër dhunës së grave” është inicuar web portali…

SOCIALE
0

Lokacioni në hyrje të qytetit të Ulqinit përballë stacionit të autobuseve, si përher në këtë periudhe…

AKTUALE
0

Radio Televizioni i Malit të Zi, dhe televizioni Publik Shqiptar kanë nënshkruar marrveshje bashkpunimi. Me këtë…

AKTUALE
0

Të gjitha llojët e benzinit që në mesnatë janë më të lirë deri në 5…

1 515 516 517 518 519 521