SOCIALE

SOCIALE
0

Në Redaksinë tone ka arritur lajmërimi nga Ndërmarrja Publike “Ujësjellës-Kanalizim”, se nesër, të premten,nga ora …

SOCIALE
0

Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit ishte i angazhuar gjatë gjithë kohës se permbytjeve.Përvec përmbytjeve kishte…

AKTUALE
0

Idetë për organizimin e protestave  ose për bojkotimin e parlamentit nuk janë ide të mira,…

1 486 487 488 489 490 505