SOCIALE

AKTUALE
0

Nesër, të mërkurën,  Enti i veterinës “Veterinum”  nga Ulqini ,para hotelit  “Olympic”  dhe “ Bellevue”…

SOCIALE
0

Policia e qarkullimit  gjatë këtij muajit do të kontrollojë në mënyrën më intensive makinat edhe…

1 482 483 484 485 486 505