POLITIKË

AKTUALE
0

Këshilli qendror dhe kryesia e Partisë socialdemokratike kanë miratuar  listat e kandidatëve për kryetar të…

AKTUALE
0

Mali i Zi i respekton fqinjët  dhe çdo gjë që është definuar  me marrëveshje  dhe…

AKTUALE
0

Deputeti I Partisë Demokratike të Socialistëve, Nikolla Gegaj  është i bindur se zhvillimet në Maqedoni …

AKTUALE
0

Deputeti i pavarur  Dritan Abazoviq  ka dorëzuar 4 amendamente  në propozim plotësimet e ligjit  për…

AKTUALE
0

Nënkryetari i Qeverisë , i angazhuar për zhvillim rajonal, Rafet Husoviq ,, synon të fsheh …

1 262 263 264 265 266 279