POLITIKË

AKTUALE
0

Shëndrrimi i forcave të sigurisë në ushtri të Kosovës është çështje e brendshme që ka…

POLITIKË
0

Deputetet sot do të shqyrtojnë propozimligjin mbi pengimin e korrupsionit dhe financimin e subjekteve politike,…

1 259 260 261 262