AKTUALE

AKTUALE
0

Mali i Zi , në Konferencën ndërqeveritare sot në Bruksel do të hap negociatat mbi…

AKTUALE
0

Këshilli ligjdhënës njëzëri ka vlerësuar se propozimi i plotësimeve të ligjit për mbrojtjen  sociale dhe…

AKTUALE
0

Shoqata e studentëve shqiptarë të Universitetit të St. Gallenit ka mbajtur Akademi përkujtimore me rastin…

AKTUALE
0

Pushteti i Malit të Zi po bën hapa  të duhura për të arritur anëtarësinë e…

1 691 692 693 694 695 715