AKTUALE

AKTUALE
0

Kisha ortodokse malazeze përseri ka ftuar prokurorin shtetëror dhe mbrojtësin e pasurisë së patundëshme që…

AKTUALE
0

Shëndrrimi i forcave të sigurisë në ushtri të Kosovës është çështje e brendshme që ka…

AKTUALE
0

Delegacioni i ministrisë së ekonomisë i kryesuar nga ministri Vlladimir Kavariq do të marrë pjesë…