Çapuni: Rastësi të çuditëshme për Valdanosin

0

Kryetari i Kuvendit Komunal të Ulqinit, Ilir Çapuni, deklaroi për TV Teuta se kërkesa skandaloze  për ndërrimin e tokës në Nikshiq me Valdanosin, zjarri dhe zvarritja e procedurës për kthimin e saj pronarëve të mëparshëm, mund të jenë vetëm rastësi, por mundësitë për këtë janë të vogla. Ai u bëri thirrje qytetarëve që të tregohen vigjilentë dhe të jenë të gatshëm që të mbrojnë pasurinë e tyre, pasi ato nuk po kërkojnë asgjë që nuk u takon.

Share.

Comments are closed.