Capuni: “Ndihma ishte e menjehershme nga te gjtha anet”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Kuvendit te Komunes se Ulqinit Dr. Ilir Capuni ,  per mikrofonin e TvTeuta tregoi qe ka ishte ne teren qe nga momentet e para pas sheprthimit te zjarrit ne Bashbylyk kur sic tregon ai, lufta e perballjes me flaken eshte bere si nga ana e qytetareve te thjeshte , ullishtareve ashtu edhe nga ana e organeve Kompetente . Ndihmat nga Tivari dhe Budva kane ardhur nga dita e pare qe do te thote se reagimet nga te gjitha anet kane qene te menjershme. Mirepo, sipas kryetarit Capuni ererat e forta dhe te paparashikueshme kane cuar ne perhapjen e zjarrit ne nje territor shume te madh . Kryetari Capuni deklaroi per Tv Teuta qe eshte dashur te kalojne 5 dite qe te kuptohet rreziku i madh qe vjen nga ky zjarr. Me kete qellim nga Komuna e Ulqinit kane Kontaktuar me Ministrite perkatese dhe me insitucionet e tjera shteterore me qellim qe edhe ata te njihen me rrezikun qe po i kanoset qytetit te Ulqinit dhe qe te mundesohet nje mobilizim me i madh. Capuni pergezoi qytetaret e Ulqinit dhe ullishtaret per ndihemesen e dhene ne fikjen e zjarrit.

Share.