CANI LAZOJA:KU PLANIFIKOHET FUSHA E FUDBOLLIT?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli Kombëtar, me iniciativë të kryetarit të Komisionit për media dhe sport Cani Lazoja, ka kërkuar  nga komuna e ulqinit qe te paraqes  lokacionin e paraparë për fushë te futbollit , sipas Planit hapsinor të Ulqinit i cili është në përpilim. Lazoja konsideron se Komuna e Ulqinit duhet te kete fushen e vete te  futbolli, sepse deri tani te gjitha klubet gjithmonë kanë shfrytëzuar fushën në Plazh të Madh, e cila është në pronesi të Rivierës së Ulqinit.

Share.