Camaj emërohet drejtor i NP “Komunale” në Tuz

0

Kryetari i LDSH-së Nikollë Camaj, është emëruar në pozicionin e drejtorit të ndërmarrjes publike “Komunale” në Komunën e Tuzit. Kjo ndërmarrje në kompetencat e veta ka ujësjellësin, mirëmbajtjen e hapsirave publike, pastërtinë, tregun, rrugët lokale dhe ndriçimin publik. Në kumtesën e tij, Camaj falenderoi këshilltarët e Kuvendit Komunal për besimin e dhënë dhe i siguroi se detyrën do ta kryej me përgjegjshmëri dhe përkushtim të plotë.

Share.