Buxheti i Komunës së Ulqinit për vitin 2015

0

Opstina UL

Shqyrtimi i pare publik në propozim buxhetin e komunës së Ulqinit për vitin 2015 do të mbahet sot në Shtoj dhe Katërkollë, ndërsa të shtunen shqyrtimi publik do të mbahet në sallen e madhe të komunës së Ulqinit. Sipas sekretarit për buxhet dhe financa Valdet Axhemoviq  buxheti i planifikuar për vitin 2015 është 6.8 milion euro.

Share.