Budije Beci: Tu gjindemi pranë atyre që kanë nevoj në këto momente

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Situata aktuale në Gjermani është stabile, por që masat parandaluese janë ndërmarrë dhe janë duke u rrespektuar, kështu për televizionin Teuta deklaron Budije Beci e cila jeton dhe vepron në Stuttgart. Ajo gjatë lidhjes direkte në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” tregon që edhe pse është në vetizolim, vazhdon punën si arsimtare e artit përmes klasave të drejtëpërdrejta me nxënësit. Gjithashtu, në mënyrë që tu gjindet pranë nevojtarëve është paraqitur si vullnetare pranë spitalit të qytetit ku jeton për të përkthyer nga gjuha shqipe dhe malazeze në atë gjermane për personat që nuk dijnë gjuhën. Poashtu, thotë që të gjithë duhet të gjendemi pranë nevojtarëve në këto situata.

Share.