Braun: NATO nuk do të thotë ndërprerjen e lidhjeve me Rusi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkangjitja ne NATO nuk do të thotë që Mali i Zi duhet të ndërpres lidhjet e saja historike me Rusin – ka deklaurar ambasadoria amerikane Su Kei Braun, duke theksuar se fatkeqësisht vendimi i Malit të Zi që të anoje kah antarësimi në Alians dhe Unionin Europian shpeshherë është paraqitur si vendim antirus.

 

Share.