Bratiq:”Drejtorët të cilët i kanë keqpërdorur institucione arsimore në qëllime politike, duhet vetë të japin dorëheqje”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drejtorët e shkollave, të cilët i kanë keqpërdorur ato institucione arsimore në qëllime politike, duhet vetë të japin dorëheqje, vlerësoi ministrja e arsimit Vesna Bratiq dhe porositi se ata të cilët kanë punuar profesionalisht nuk duhet të frikohen nga revanshizmi. Ajo këtë përgjigje e dha në pyetjen e deputetit të Malit të Zi të Drejt Marko Millaçiq në Kuvendin e Malit të Zi. Nuk do të duhej të presin forcën e ligjit, por vet të japin dorëheqje, theksoi Bratiq.

Share.