Bratiq: Ne do të emërojmë drejtorë të rinj , të tanishmit le të..

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Kulturës dhe Sporteve, Vesna Bratiq, sot në Parlamentin e Malit të Zi, njoftoj se do të shkarkoj drejtorët e institucioneve publike në vend. Ajo shkoi një hap më tej dhe tha që drejtorët nuk duhet të “presin forcën e ligjit” por të japin dorëheqjen vetë.

Ajo tha se emërimet e drejtorëve të rinj të institucioneve publike do të bëhen pa përjashtim.

Me një gisht të ngritur, Ministrja tha se emërimet do të bëhen pa përjashtim.

Burimi- CDM

Share.