Bora krijon probleme në komunkacion. Anulim dhe vonesë e fluturimeve nga Podgorica

0

Bora që ka rënë gjatë natës në rajonin e Podgoricës ka krijuar probleme edhe në komunikacionin ajror, pasi një numër i caktuar i fluturimeve janë anuluar ose janë me vonesë, kanë njoftuar nga aeroporti. Ato thonë se janë duke u angazhuar maksimalisht në kapërcimin e problemeve në mënyrë që aeroporti të hapet për komunikacion. Për momentin bora në Podgoricë ka trashsinë e 7 centimetrave por pritet që me kaliin e ditës reshjet e shiut të sjellin normalizim të situatës.

Share.

Comments are closed.