Bojaniq pret vendimin e opozitës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fronti Demokratik ka zhvilluar dje bisedime me kandidatin e mundshëm të përbashkët për president, Mlladen Bojaniq, i cili pret një qëndrim edhe nga  pjesa tjetër e opozitës. Bojaniq për media nuk ka dashur ta komentojë kandidaturën potenciale në kuadër të takimit të sotëm të përfaëqsuesve të opozitës për të diskutuar në lidhje me kandidatin për president, dhe se sot pritet të mësohet më shumë rreth asaj nëse ai do të jetë kandidat apo jo. Bojaniq ishte deputet e Malit të Zi Pozitiv dhe momentalisht nuk është i angazhuar në ndonjë parti politike.

Share.