BKSHMZ: Prof.Dr. Basri Çapriqi të shpallet qytetar nderi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi, i kë dërguar propozim Kuvendit Komunal të Ulqinit dhe kryetarit të Komunës Nazif Cungu, që të shqyrtojë shpalljen e prof.dr. Basri Çapriqit si qytetarë nderi. Në arsyetimin e kërkesës thuhet se profesor Çapriqi ka qenë një ndrë krijuesit më të mëdhenj shqiptar, prandaj edhe e meriton titullin më të lartë të qytetit tonë.

 

Share.